Home Home

Rabat ved 2 eller 3 ugers ophold

Afslapning? En Lang ferie? Vi giver rabat ved ferier på 2-3 ugers længde i foråret og sensommeren.

Mange af vores gæster ønsker længere og længere ferier. Derfor tilbyder vi nu "Sparferie", som giver gode rabatmuligheder:
* Bo i 14 dage - og betal kun for 11 dage
* Bo i 3 uger - og betal kun for 2 uger

Sparferie-tilbuddet gælder med ankomst inden 10. juni eller efter 5. august. Vælger du Østersøen Ferielejligheder er perioden dog inden 15. maj eller efter 15. september.

Når du bestiller, beder vi dig venligst oplyse "Sparferie" - ring gerne til os på +45 56 95 85 66 for bestilling. Hvis du bestiller via internettet, må du meget gerne notere "Sparferie" i kommentarfeltet - så fratrækker vi manuelt rabatten i forbindelse med tilsendelsen af bekræftelsen til dig. Prisen, som du ser på internettet, er således angivet FØR, at rabatten er fratrukket.

Nedenfor finder du de ferielejligheder og feriehuse som vi primært vil anbefale til Sparferie. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder. I boksene til højre i skærmbilledet kan du bestille, se ledige perioder samt normalpriser (husk at priserne er angivet før Sparferie-rabatten).


Dueodde Badehotel på Dueodde

Gudhjem Søpark i Gudhjem

Gudhjem Feriepark i Gudhjem
Dejlige ferielejligheder for 2-4 personer beliggende ved en af Nordeuropas bedste sandstrande. Kilometervis af kridhvid sandstrand venter på jer. Er I til skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for jer. Skønne ferielejligheder for 4-6 personer byder jer velkomne med en dejlig havudsigt. Flot beliggende mellem Gudhjem By, klipperne og havet. Gratis éntre til den nærliggende Gudhjem Svømmehal. Godt beliggende feriehuse for 4-6 personer i udkanten af Gudhjem. 900 meter til Melsted Strand. Pool og legeland i ferieparken. Et bornholmsk ordsprog siger "At Gudhjem er skabt af samme stof som drømme", når I har oplevet denne skønne by, ved I hvorfor.

Hasle Feriepark i Hasle

Storløkke Feriepark i Allinge

Æblehaven i Allinge
Velindrettede feriehuse for 4-6 personer beliggende  i Hasle Lystskov. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en af Bornholms bedste strande, hvor I også kan mærke historiens vingesus - her er der flere gange fundet forsteninger efter 170 millioner gamle dinosauerer. Flotte feriehuse i familievenlig feriepark beliggende i rolige og flotte omgivelser. Feriehuse for 2, 2-4 og 4-6 personer. Poolområde med børnepool. Skønne grønne arealer med boldbaner, svævebane, hoppe- og legeland. 900 meter til den hyggelige badestrand "Næs". Dejlige feriehuse for 4-6 personer beliggende i en tidligere æbleplantage. I foråret blomstrer æbletræerne smukt - og i sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre bornholmske æbler. Skøn beliggenhed tæt på havet og Allinge centrum. Pool med børnepool, hoppe- og legeland i ferieparken. Mulighed for havudsigt mod en lille merpris.

Østersøen i Svaneke

Pensionisttilbud
I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder. Hvis I rejser to sammen - og en af jer er over 65 år, har I mulighed for at få rabat på jeres færgebillet. Læs mere ved at trykke her.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Storløkke Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • Telefax +45 56 95 67 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie