Home Home

Green Solution House - Grønt hotel i Rønne - Tæt på stranden

Økologi
Gourmetmad
Bæredygtighed  

Indgangspartiet i Green Solution HouseGrønt og Godt 
Du vil opleve en verden af nye grønne og bæredygtige løsninger, når du holder ferie på det 4-stjernede hotel Green Solution House i Rønne. Hotellet blev i 2015 omdannet til et "grønt" hotel baseret på banebrydende nye teknologier inden for bæredygtighed. HKH Kronprins Frederik indviede "det nye" hotel i april 2015, og i løbet af meget kort tid er hotellet blevet særdeles populært.

I december 2015 blev Green Solution House ex kåret til årets byggeri i Danmark. Og i 2016 er hotellet nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested" - og i maj 2016 vandt hotellet EU's miljøpris.

Hvis du...:
* vil bo i skønne værelser
* kan lide at være tæt på skov og strand
* elsker lækker mad
* sætter pris på god service
* tænker på miljøet
...så skal du holde din ferie på Green Solution House.

Green Solution House forkæler dig med gourmetmadGourmetmad
Bornholm er kendt for sin gourmetmad, og Green Solution House´s chefkok, Kasper Beyer, er blandt stjernerne på solskinsøens gourmetstjerne-himmel.

Madmagasinet Gastro skrev i marts 2016: "Det æstetiske og det smagsmæssige kæmper om toppointene. Green Solution House er for alvor indtrådt i Bornholms hall of fame af fantastiske spisesteder".

Glæd dig til lækker mad baseret på gode bornholmske råvarer, som i videst muligt omfang er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk certificeret.

Hånd-i-Hånd
Efter en lækker middag skal du tage din eneste-ene i hånden. En tur gennem den parklignende have er romantisk, men prøv også at gå de 300 meter gennem den lille skov til stranden foran Green Solution House.
Stik tæerne i det varme sand. Nyd hinanden, mens solen langsomt går ned i havet foran jer. Det er ferie!

Flotte værelser
Alle hotellets værelser er blevet renoveret i 2014-2015. Værelserne er flotte, men du skal ikke forvente, at alt er nyt. Der er således mere bæredygtighed i at ombetrække slidte, men flotte danske designerstole med nyt økologisk betræk frem for at købe nye stole i Kina. Tæpperne og gardinerne på dit værelse er lavet således, at de renser luften. Det giver frisk luft - og en god nats søvn til dig. Værelserne er indrettet således: Entre med indgang til lyst og flot badeværelse. Kombineret soveværelse og opholdsrum med skrivebord, tv, stor dobbeltseng samt arrangement med sofastole og udgang til en skøn balkon med udsigt til skoven.

Rønne er en hyggelig by med sine charmerende huse og brostensbelagte gaderBørn er også velkomne
Det er muligt at få opredninger, hvis I har børn med:
* 0-2 år: Gratis (baseret på, at barnet sover i forældrenes seng)
* 3-12 år: 200,- pr. nat inklusive morgenmad
* Over 12 år: 500,- pr. nat inklusive morgenmad

Rønne
Green Solution House ligger i Bornholms hovedstad Rønne. Når du vælger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tæt på skov, strand og det skønne byliv i øens hovedstad. Læs mere om Rønne her.

Ferie som hjælper miljøet
De nye dele af Green Solution House er blandet andet bygget efter princippet vugge-til-vugge. Det indebærer, at alle bygningsmaterialer nemt skal kunne skilles ad og bruges i fremtidige byggerier. På den måde bliver der sparet på verdens råstoffer. De dele af de gamle bygninger, som man var nødt til at rive ned, er blevet genbrugt i det nye byggeri - og de gamle termoruder er smeltet om og brugt til isoleringsmateriale i andre byggerier. Hotellets affald bliver via et specielt forbrændingsanlæg omdannet til nærende gødning, som kommer hotellets køkkenhave til gode. Der er solceller i terrasseglasset på dit værelse - dermed danner bygningen sin egen strøm. Oplev selv endnu flere sjove detaljer, når du besøger Green Solution House.

Ladestandere til el-biler
Green Solution House har selvfølgelig ladestandere til el-biler. 

Det er ikke kun Tesla El-biler, som besøger Green Solution House...  Green Solution House er et miljørigtigt hotel i Rønne 
  Den "levende væg" i Green Solution House 
Green Solution House har lyse og nyrenoverede værelser.  Green Solution House: Hotellet har nogle lækre og lyse værelser. Glæd jer til også til den skønne terrasse, hvor I kigger ud på skoven foran Green Solution House. 
Solen varmer øens klipper op. Læg dig. Nyd varmen. Mærk følelsen af ferie  Tag en tur gennem den lille skov foran Green Solution House. Sæt dig på stranden. Mærk den friske luft. Hør vandets brusen, mens solen varmer dig. 
   

Bestil nu
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til højre - eller ring til os nu på 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Besøg også gerne vores site Bornholmhotels, hvor vi har samlet alle vore hoteller på Bornholm.


Beliggenhed på kort


Beregn pris Green Solution House
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)


Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie