Home Home

Sommerhuse & Ferielejligheder på Bornholm

På denne side finder du de feriehuse og ferielejligheder, hvor du efter vores mening får mest kvalitet for lejeprisen. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder. I boksene til højre i skærmbilledet kan du forespørge om pris og ledige perioder. Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - og du behøver ikke at leje hele uger. Du er således også meget velkommen på miniferier i ex. 3-4 dage.

Æblehaven - Dejlige feriehuse midt i den gamle æbleplantage
Æblehaven i Allinge
Østersøen Ferielejligheder - Den gamle købmandsgård i Svaneke ligger billedskønt ved havnen
Østersøen i Svaneke

Bryggergården i Svaneke
Dejlige feriehuse for 4-6 personer beliggende i en tidligere æbleplantage. I foråret blomstrer æbletræerne smukt - og i sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre bornholmske æbler. Skøn beliggenhed tæt på havet og Allinge centrum. Pool med børnepool, hoppe- og legeland i ferieparken.  Mulighed for havudsigt mod en lille merpris. I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder. På Bryggergården i Svaneke får du ekstra meget for pengene. Du bor kun 500 meter fra Svaneke Torv med masser af aktiviteter og sjov, men alligevel har du en rolig beliggenhed, så der er god mulighed for at slappe af og nyde feriedagene.

Dueodde Badehotel - Omkranset af skønne fyrretræer
Dueodde Badehotel på Dueodde
Gudhjem Søpark - Dejlige Lejligheder med Østersøen i baggrunden
Gudhjem Søpark i Gudhjem
Gudhjem Feriepark - Poolen er altid populær
Gudhjem Feriepark i Gudhjem
Dejlige ferielejligheder og sommerhuse for 2-6 personer beliggende ved en af Nordeuropas bedste sandstrande. Kilometervis af kridhvid sandstrand venter på jer. Er I til skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for jer. Skønne ferielejligheder for 4-6 personer. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Lejlighederne  byder jer velkomne med en dejlig havudsigt. Flot beliggenhed mellem Gudhjem By, klipperne og havet. Gratis éntre til den nærliggende Gudhjem Svømmehal.  Godt beliggende feriehuse for 4-6 personer i udkanten af Gudhjem. 900 meter til Melsted Strand. Pool og legeland i ferieparken. Et bornholmsk ordsprog siger "At Gudhjem er skabt af samme stof som drømme", når I har oplevet denne skønne by, ved I hvorfor.
Hasle Feriepark  - Tæt på den dejlige sandstrand.
Hasle Feriepark i Hasle
Hasle Hytteby - Hytterne i Hasle er sjove, børnene elsker dem
Hasle Hytteby i Hasle
Klintely - Feriehuse i Saadkaas på Nordbornholm
Klintely Feriehuse i Sandkaas
Velindrettede feriehuse for 4-6 personer beliggende  i Hasle Lystskov. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en af Bornholms bedste strande, hvor I også kan mærke historiens vingesus - her er der flere gange fundet forsteninger efter 170 millioner gamle dinosauerer. Midt i skoven. Tæt på stranden. Hyggelige feriehytter for 2-4 personer beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Der er små køkkener i hytterne, mens de større madeksperimenter kan ske i  fællesbygningen, hvor I også finder bade- og toiletfaciliteter. Glæd jer til swimmingpool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane. Et godt og billigt feriested omgivet af et hyggeligt miljø. 7 dejlige sommerhuse med havudsigt. Sommerhusene, som er indrettet for 6-8 personer,  ligger blot 400 meter fra havet, hvor du vil opleve den maleriske kombination af sandstrand og knejsende klipper. På Klintely kan du også leje dobbeltværelser og lejligheder, ligesom du har mulighed for at få morgenbuffet. Et dejligt feriested i et roligt område.
Klintely - hotellejligheder og ferielejligheder på Bornholms nordkyst
Klintely Hotel & Ferielejligheder

Pension Koch - Idyllisk pensionat i Gudhjem
Pension Koch i Gudhjem

Storløkke Feriepark - MAssr af aktiviteter for hele familien.
Storløkke Feriepark i Allinge
Klintely byder jer velkomne med velindrettede dobbeltværelser samt lejligheder for 2 eller 2-4 personer. Såvel værelser som lejligheder har havudsigt. Stranden ligger blot 400 meter fra Klintely, mens cykel- og vandrestierne starter lige ved døren. Bag Klintely finder I "Storedalen", som er en smuk sprækkedal formet i Istiden. Midt sin flotte beliggenhed på toppen af Gudhjem har Pension Koch i mere end 70 år været rammen om skønne ferier. Lejlighederne og værelserne, som har udsigt over Østersøen og Gudhjem by, er alle blevet nænsomt renoveret og fremtræder flot. Hyg jer i den dejlige have med med grillborde. På Pension Koch får ordet "ferie" sin rigtige betydning!  Flotte feriehuse i familievenlig feriepark beliggende i rolige og dejlige omgivelser. Feriehuse for 2, 2-4 og 4-6 personer. Feriehusene omkranser det flotte poolområde med tilhørende børnepool. Skønne grønne arealer med beachvolley, boldbaner, svævebane, hoppe- og legeland, ligger klar til sjov og leg. 900 meter til den hyggelige badestrand "Næs".

MølleGården - Skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Svaneke Lejligheder

Plummahuzed - Skønt stråtægt idyl for 4 personer i Balka/Snogebæk.
Plummahuzed i Balka/Snogebæk
Årsdale Søpark - Årsdale Mølle byder jer velkommen til Årsdale. Glæd jer til en skøn ferie.
Årsdale Søpark

MølleGården i Svaneke er et skønt feriested, som byder jer velkommen med store og dejlige ferielejligheder for 2-4 personer samt et skønt sommerhus for 4 personer. Dermed har I også mulighed for at være en stor familie på tur - og alligevel bo hver for sig. MølleGården er dejligt beliggende tæt på havet og Svaneke Torv med det skønne byliv.

Plummahuzed er et hyggeligt sommerhus i Balka/Snogebæk. Glæd jer til et flot indrettet sommerhus for 4 personer. Plummahuzed ligger perfekt placeret med kort gå-afstand til strand, restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder. Huset har en dejlig gårdhave med adgang til egen overdækket terrasse med pejs og grill. Endvidere har huset egen carport.

Årsdale Søpark er beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Årsdale - lidt syd for Svaneke. 
Glæd jer til nye og flotte ferielejligheder for 2-4 personer. I har mulighed for at vælge lejlighederne med havkig for en lille merpris. I har mulighed for at vælge lejligheder med havudsigt for en lille merpris.


Sandkaas Sommerhuse - Den flotte havudsigt kan nydes fra stuens store vinduesparti.
Sandkaas Sommerhuse

Sandkås Søpark byder jer velkomne med dejlige lejligheder, som alle har en skøn havudsigt.
Sandkås Søpark 

Gudhjem Penthouse - Nyd den dejlige havudsigt fra Gudhjem Penthouse.
Gudhjem Penthouse

Sandkaas Sommerhuse er to sommerhuse med en fantastisk havudsigt. Feriehusene, som er indrettet for 2-4 personer har en lys og flot møblering. Glæd jer til skønne feriedage i disse dejlige sommerhuse og det flotte naturområde omkring.

Sandkås Søpark byder jer velkommen til skønne feriedage med havudsigt. De dejlige lejligheder er indrettet for 2 eller 2-4 personer. Lejlighederne har en rolig og flot beliggenhed i Sandkås lidt syd for Allinge. Et attraktivt feriested til en billig lejepris.

Gudhjem Penthouse er en luksus lejlighed med havudsigt perfekt beliggende i centrum af Gudhjem. Lejligheden er indrettet for 12-16 personer, og I har gratis adgang til swimmingpool. Gudhjem Penthouse
er formentlig en af Bornholms flotteste ferielejligheder. 


Sandvig Søpark - Tæt på Sandvig Strand
Sandvig Søpark i Sandvig

Strandpromenaden i Sandvig
Strandpromenaden i Sandvig

Svaneke Sommerhuse byder jer velkommen med mange dejlige sommerhuse.
Svaneke Sommerhuse i Svaneke

Glæd jer til de flotte og næsten nye ferielejligheder (lejlighederne blev færdigbygget i 2015). Indretningen af lejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Ferielejlighederne er indrettet for 2-4 eller 4-6 personer og ligger i et skønt naturområde tæt på den idylliske Hammersø.

Lækre luksuslejligheder beliggende blot 25 meter fra havet i Sandvig. Lejlighederne er indrettet for 4-6 personer, og har en fantastisk havudsigt. Der er blot 50 meter til stranden. Gode restauranter og hyggelige cafeer ligger indenfor 400 meter, men I har alligevel en rolig beliggenhed. Lejlighederne blev bygget i 2015. 

Svaneke er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder. I den skønne by kan vi byde på dejlige sommerhuse med plads fra 2 til 14 personer. Feriehusene er individuelt og charmerende indrettet. Beliggenheden varierer fra central beliggenhed i Svaneke centrum til skønne feriehuse direkte til kyst og skov - men alligevel tæt på Svaneke by og dens hyggelige atmosfære.

 

 

 

 

  

Beregn pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Svaneke Sommerhuse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Klintely
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Pension Koch
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Storløkke Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Svaneke Lejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)Beregn pris Sandkås Sommerhuse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Årsdale Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Sandkås Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Penthouse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Sandvig Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Strandpromenaden
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie