Home Home

Hoteller, Feriehuse & Ferielejligheder på Bornholm

På denne side finder du de hoteller, feriehuse og ferielejligheder, hvor du efter vores mening får mest kvalitet for lejeprisen. Hvis du vil vide mere om feriestederne, kan du trykke på billedet eller overskriften udfor de enkelte feriesteder. I boksene til højre i skærmbilledet kan du forespørge om pris og ledige perioder. Du kan ankomme og afrejse på alle ugens dage - og du behøver ikke at leje hele uger. Du er således også meget velkommen på miniferier i ex. 3-4 dage.

 
Dueodde Ferielejligheder - omkranset af fyrretræer og tæt på stranden.
Dueodde Badehotel på Dueodde
Gudhjem Søpark - Lækre ferielejligheder i Gudhjem
Gudhjem Søpark i Gudhjem
Gudhjem Feriepark - Skøn pool perfekt til familien
Gudhjem Feriepark i Gudhjem
Dejlige ferielejligheder for 2-4 personer beliggende ved en af Nordeuropas bedste sandstrande. Kilometervis af kridhvid sandstrand venter på jer. Er I til skov og strand, er Dueodde Badehotel det rigtige valg for jer. Skønne ferielejligheder for 4-6 personer. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Lejlighederne er flot indrettet, og I kan vælge mellem lejligheder med og uden havudsigt. Gudhjem Søpark er flot beliggende mellem Gudhjem By, klipperne og havet. I har gratis éntre til den nærliggende Gudhjem Svømmehal. Godt beliggende feriehuse for 4-6 personer i udkanten af Gudhjem. 900 meter til Melsted Strand. Pool og legeland i ferieparken. Et bornholmsk ordsprog siger "At Gudhjem er skabt af samme stof som drømme", når I har oplevet denne skønne by, ved I hvorfor.
Hasle Feriepark -  tæt på den dejlige sandstrand.
Hasle Feriepark i Hasle
Hasle Hytteby -  børnene elsker hytterne i Hasle
Hasle Hytteby i Hasle


Griffen Spa Hotel i Rønne

Velindrettede feriehuse for 4-6 personer beliggende  i Hasle Lystskov. Rabatmulighed, hvis I "kun" er 2 personer. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en af Bornholms bedste strande, hvor I også kan mærke historiens vingesus - her er der flere gange fundet forsteninger efter 170 millioner gamle dinosauerer. Midt i skoven. Tæt på stranden. Små hyggelige feriehytter for 2-4 personer beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Alle hytter  fremtræder lyse og indbydende. Bad- og toilet i fællesbygning. Pool med børnepool, hoppe- og legeland samt minigolfbane i ferieparken. Et godt og billigt feriested omgivet af et hyggeligt miljø. Griffen er et fabeldyr, som i eventyrenes verden vogter over skatte. På Hotel Griffen skal I opleve nogle af Bornholms skatte: Dejlige værelser med den smukkeste havudsigt. Lækker restaurant med udsigt til Bornholms flotteste solnedgang. Et af Nordens bedste spa- og wellnessområder. Et skønt feriested for voksne par.
Klintely feriehuse -  nyopførte feriehuse på Nordbornholm
Klintely Feriehuse i Sandkaas
Klintely  - hotellejligheder og ferielejligheder på Bornholms nordside
Klintely Hotel & Ferielejligheder

Pension Koch - et charmerende feriested med en skøn atmosfære i Gudhjem
Pension Koch i Gudhjem

I har et dejligt kig til havet fra feriehusene, som er indrettet for 6-8 personer. 400 meter til havet, hvor du vil opleve den maleriske kombination af sandstrand og knejsende klipper. På Klintely kan du også leje dobbeltværelser og lejligheder, ligesom du har mulighed for at få morgenbuffet. Et dejligt feriested i et roligt område. Klintely byder jer velkomne med velindrettede dobbeltværelser samt lejligheder for 2 eller 2-4 personer. Såvel værelser som lejligheder har havudsigt. Stranden ligger blot 400 meter fra Klintely, mens cykel- og vandrestierne starter lige ved døren. Bag Klintely finder I "Storedalen", som er en smuk sprækkedal formet i Istiden. Midt sin flotte beliggenhed på toppen af Gudhjem har Pension Koch i mere end 70 år været rammen om skønne ferier. Lejlighederne og værelserne, som har udsigt over Østersøen og Gudhjem by, er alle blevet nænsomt renoveret og fremtræder flot. Hyg jer i den dejlige have med grillborde. På Pension Koch får ordet "ferie" sin rigtige betydning! 
Storløkke Feriepark - Pool, legeland og masser aktiviteter i Allinge
Storløkke Feriepark i Allinge
Æblehaven - Swimmingpoolen er klar til sjov
Æblehaven i Allinge
Østersøen ferielejligheder - Superskønne ferielejligheder i Svaneke, bedste beliggenhed
Østersøen i Svaneke
Flotte feriehuse i familievenlig feriepark beliggende i rolige og flotte omgivelser. Feriehuse for 2, 2-4 og 4-6 personer. Stort poolområde med børnepool. Skønne grønne arealer med beachvolley, boldbaner, svævebane, hockey- og fodboldbane samt hoppe- og legeland. 900 meter til den hyggelige badestrand "Næs". Dejlige feriehuse for 4-6 personer beliggende i en tidligere æbleplantage. I foråret blomstrer æbletræerne smukt - og i sensommeren kan I sætte tænderne i de lækre bornholmske æbler. Skøn beliggenhed tæt på havet og Allinge centrum. Pool med børnepool, hoppe- og legeland i ferieparken. Mulighed for havudsigt mod en lille merpris. I en købmandsgård fra 1700-tallet bliver I budt velkomne til lækre lejligheder for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhed: Direkte på Svaneke Havn med udsigt over Østersøen. I gårdhaven er der en sydlandsk stemning med swimmingpool, roser, palmer og figentræer. Østersøen Ferielejligheder er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder.

Hotel Hammersø - skønt beliggende ved Hammersøen.
Hotel Hammersø i Sandvig

MølleGården - et skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Svaneke Lejligheder

Svaneke Sommerhuse - Dejlige sommerhuse i Danmarks skønneste købstad
Svaneke Sommerhuse

Hotellet har en aldersgrænse på 14 år, hvilket giver en rolig atmosfære. Hotellet er idyllisk beliggende mellem sø og klipper i Sandvig. De idylliske rammer fortsætter inde på selve hotellet, der er indrettet med ægte tæpper, kongeligt porcelæn, antikviteter og malerier. Værelserne har ældre, men hyggelig møblering. I kan nyde den inkluderede halvpension i hotellets restaurant med udsigt over Hammersøen. Et skønt feriested for jer, som elsker ro, atmosfære og natur.

MølleGården i Svaneke er et skønt feriested, som byder jer velkommen med store og dejlige ferielejligheder for 2-4 personer samt et skønt sommerhus for 4 personer. Dermed har I også mulighed for at være en stor familie på tur - og alligevel bo hver for sig. MølleGården er dejligt beliggende tæt på havet og Svaneke Torv med det skønne byliv.

Svaneke er et af Bornholms mest eftertragtede feriesteder. I den skønne by kan vi byde på dejlige sommerhuse med plads fra 2 til 14 personer. Feriehusene er individuelt og charmerende indrettet. Beliggenheden varierer fra central beliggenhed i Svaneke centrum til skønne feriehuse direkte til kyst og skov - men alligevel tæt på Svaneke by og dens hyggelige atmosfære.

Hotel Siemsens Gaard i Svaneke
Hotel Siemsens Gaard i Svaneke

Fredensborg Badehotel i Rønne

Plummahuzed - Skønt stråtægt idyl for 4 personer.
Plummahuzed i Balka/Snogebæk

Hotel Siemsens Gaard er en gammel købmandsgård beliggende direkte på  havnen i Svaneke. I bliver budt velkommen af hyggelige dobbeltværelser, hvor af en del har havudsigt. Et godt tip er at bestille et værelse inklusive halvpension bestående af en stor morgenbuffet samt en lækker to-retters-aftensmenu. Udover sin hyggelige atmosfære er Hotel Siemsens Gaard således også kendt for sin gode restaurant. Sæt jer godt til rette på hotellets terrasse. Nyd den lækre mad og den skønne udsigt over havnen. 

Fredensborg Badehotel (tidligere Radisson Blu Fredensborg) genåbnede 1. maj 2017 efter en omfattende renovering. Glæd dig til flotte værelser med imponerende havudsigt. Vinkælderen er fyldt med sjældne vine, og i køkkenet skaber nogle af Bornholms bedste kokke gourmetmad til dig - eksempelvis den berømte fiskebuffet. Du får stor introduktionsrabat ved bestilling nu...

Plummahuzed er et skønt sommerhus i Balka/Snogebæk. Glæd jer til et flot indrettet sommerhus for 4 personer. Plummahuzed ligger perfekt placeret med kort gå-afstand til strand, restauranter, cafeer og indkøbsmuligheder. Huset har en dejlig gårdhave med adgang til egen overdækket terrasse med pejs og grill. Endvidere har huset egen carport.


Årsdale Søpark - Årsdale Mølle byder jer velkommen til Årsdale. Glæd jer til en skøn ferie.
Årsdale Søpark

Sandkaas Sommerhuse -  Fantastisk havudsigt
Sandkaas Sommerhuse

Sandkås Søpark - Dejlige lejligheder, som alle har en skøn havudsigt.
Sandkås Søpark 

Årsdale Søpark er beliggende i det lille hyggelige fiskerleje Årsdale - lidt syd for Svaneke. Ferielejlighederne blev færdigbygget i 2014. Glæd jer til flotte ferielejligheder for 2-4 eller 4-6 personer. I har mulighed for at vælge lejligheder med havudsigt for en lille merpris.  

Sandkaas Sommerhuse har en fantastisk havudsigt. Feriehusene, som er indrettet for 2-4 personer har en lys og flot møblering. Glæd jer til skønne feriedage i disse dejlige sommerhuse og det flotte naturområde omkring.

Sandkås Søpark byder jer velkommen til skønne feriedage med havudsigt. De dejlige lejligheder er indrettet for 2 eller 2-4 personer. Lejlighederne har en rolig og flot beliggenhed i Sandkås lidt syd for Allinge. Et attraktivt feriested til en billig lejepris.

Gudhjem Penthouse - Dejlig havudsigt
Gudhjem Penthouse
Sandvig Søpark - Tæt på Sandvig Strand
Sandvig Søpark i Sandvig
Strandpromenaden i Sandvig
Strandpromenaden i Sandvig

Gudhjem Penthouse er en luksus lejlighed med havudsigt perfekt beliggende i centrum af Gudhjem. Lejligheden er indrettet for 12-16 personer, og I har gratis adgang til swimmingpool. Gudhjem Penthouse
er formentlig en af Bornholms flotteste ferielejligheder. 

Glæd jer til de flotte og næsten nye ferielejligheder (færdigbygget 2015). Indretningen af lejlighederne er designet af den bornholmske designer Pernille Bülow. Ferielejlighederne er indrettet for 2-4 eller 4-6 personer og ligger i et skønt naturområde tæt på den idylliske Hammersø.

 

Lækre luksuslejligheder beliggende blot 25 meter fra havet i Sandvig. Lejlighederne er indrettet for 4-6 personer, og har en fantastisk havudsigt. Der er blot 50 meter til stranden. Gode restauranter og hyggelige cafeer ligger indenfor 400 meter, men I har alligevel en rolig beliggenhed. Lejlighederne er bygget i 2015. 

 

Green Solution House i Rønne
Green Solution House i Rønne

Flot og miljørigtigt hotel med fokus på "grønne" løsninger, økologiske produkter og lækker mad. Hotellet, som blev indviet af HKH Kronprins Frederik i 2015, er beliggende i Rønne - lige ved skov og strand. I 2015 blev hotellet kåret som "Årets byggeri i Danmark", og i 2016 var hotellet nomineret som "Årets spise- og bosted" af Den Danske Spiseguide.

 

 

  

Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Griffen Spa Hotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Klintely
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Pension Koch
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Storløkke Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Hotel Hammersø
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Svaneke Sommerhuse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)


Beregn pris Svaneke Lejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)Beregn pris Sandkås Sommerhuse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Årsdale Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Sandkås Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Penthouse
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Sandvig Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Strandpromenaden
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Beregn pris Green Solution House
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)

Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie