Home Home

Årsdale Søpark - Nye og Flotte Ferielejligheder

Årsdale Søpark.
Nye og Flotte Ferielejligheder.
Havudsigt.

Årsdale Søpark

Nye og flotte ferielejligheder
Ved Årsdale bliver I mødt af byens vartegn: Den flotte hollandske mølle fra 1800-tallet. Mens vingerne langsomt drejer rundt i den lune brise, kan I mærke feriestemningen. Og feriestemningen bliver kun bedre, når I ankommer til Årsdale Søpark. Her bliver I nemlig budt velkommen af nye og flotte ferielejligheder for 2-4 og 4-6 personer.

Årsdale Søpark ligger i det hyggelige fiskerleje Årsdale - 2 minutters kørsel syd for Svaneke.

For en lille merpris kan I vælge ferielejligheder med udsigt til havet over byens tage. Alle ferielejlighederne er beliggende i stueplan, ligesom alle lejligheder enten har terrasse eller balkon.

Lejlighederne er uden trapper og er beliggende i ét plan. Terrænet foran lejlighederne skråner, hvorfor nogle af lejlighederne har balkon i stedet for terrasse.

For lejligheder med havudsigt vender terrassen/balkonen mod øst, mens standard-lejlighederne uden havudsigt har terrassen mod vest.

Indretningen
Indretningen af ferielejlighederne er designet af den kendte bornholmske designer Pernille Bülow, og der er mange skønne detaljer i lejlighederne. Eksempelvis er alle billederne fotos af dagligdagslivet i Årsdale omkring år 1890-1910. Billederne er således langt over 100 år gamle, og de er med til at understrege den hyggelige atmosfære i lejlighederne.

Der er lyse og flotte badeværelser i Årsdale Søpark.Lejligheder for 2-4 personer
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng (2 sovepladser) og badeværelse. Fra stuen er der udgang til balkon eller terrasse. Der er fjernsyn samt egen grill i alle lejlighederne. Lejlighederne er mellem 44 og 50 m2.

Lejligheder for 4-6 personer
Éntre, stue med sovesofa (2 sovepladser), stort og veludstyret køkken med opvaskemaskine, 2 soveværelser med hver 2 dobbeltsenge (4 sovepladser i alt). 2 badeværelser (i det ene badeværelse er der kun toilet og således ikke bruseniche). Fra stuen er der udgang til terrasse. Der er fjernsyn samt egen grill i alle lejlighederne. Lejlighederne er på 70 m2, og har alle havudsigt.

Gratis serviceydelser
* Gratis internet
* Gratis lån af vaskemaskine og tørretumbler
* Gratis lån af cykler

Bestilling
Indtast jeres ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til højre, og se hvor billigt I kan komme til at bo i disse flotte ferielejligheder.

Glæd jer til en skøn ferie på Årsdale Søpark – og ikke mindst det hyggelige fiskerleje Årsdale. I er altid meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, hvis I har spørgsmål: 56 95 85 66.

Soveværelserne i Årsdale Søpark.  Lejlighederne har forskellig indretning, således at nogle ferielejligheder har større stuer, men til gengæld mindre soveværelser - og omvendt. 
 Det hyggelige sofaarrangement i Årsdale Søpark. Sofaen er en sovesofa i meget høj kvalitet med en fantastisk sidde- og liggekomfort. Årsdale Søpark byder jer velkommen med flotte og lyse køkkener. 
   
   
   
Beliggenhed på kort:

 


Beregn pris Årsdale Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Afrejse (ddmmyy)Familie Ferie Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 72 95 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
Balka Ferielejligheder
Bryggergaarden
Dueodde Badehotel
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Griffen Spa Hotel
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkås Sommerhuse
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Storløkke Feriepark
Strandpromenaden
Svaneke Lejligheder
Svaneke Sommerhuse
Svaneke Savværk
Æblehaven
Østersøen Ferielejligheder
Årsdale Søpark
Alle Feriesteder
Strandferie
Børneferie
Cykelferie
Havudsigt
Hundevenlig Ferie
Kæresteferie
Kørestolsbruger-ferie
Mindful Kursus
Miniferie
Parferie
Pensionistferie
Røgfri ferie
Swimmingpool
2-3 ugers ferie
Alle Feriesteder
Campinghytter
Feriehuse & Ferielejligheder
Ferielejligheder & Værelser
2-3 ugers ferie
Bornholmerbussen
Fly
Færge
Kontakt os
Lejebetingelser
Forsikring
Hund med Færgen
Gavekort
Hundevenlig Ferie